Bezár

OK


Bemutatkozás

A Fonó Budai Zeneház 1995 óta meghatározó szereplője a hazai zenei életnek.
A kiadó Fonó Recordsként lett ismert, manapság Fonó Budai Zeneház név kerül a lemezekre. Mindegy, hogy minek nevezzük, a kezdetekben megfogalmazott célok mit sem változtak.
Legfontosabb célkitűzésünk továbbra is az értékes magyar világ- és népzenei, valamint a kortárs jazz produkciók képviselete, amelyek a szakma és a piac igényeinek is megfelelnek. Az évek során közel 500 kiadvány jelent meg a jól ismert logo alatt.
A Fonó Budai Zeneház immár legjelentősebb folk-, és világzenei kiadó Magyarországon és a kelet-közép európai régióban egyaránt.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan művészekkel dolgoztunk és dolgozhatunk együtt, mint - a teljesség igénye nélkül – a Makám, a Besh o droM, Szabados György, a Dresch Quartet, Lajkó Féix, a Cimbaliband, Herczku Ágnes, a Csík Zenekar, Lukács Miklós, Both Miklós vagy a Buda Folk Band.
Nálunk jelent meg az ezredforduló legfontosabb népzenei gyűjtéséből – az Utolsó Óra Program – létrejött, 68 címből álló Új Pátria sorozat.

Kezdetektől jelen vagyunk a szcéna legfontosabb és meghatározó zenei vásárán a WOMEX-en.
Művészeink teljesítményét, így rajtuk keresztül a mi munkánkat is, a hazai közönség és a szakma mellett a nemzetközi színtér szakemberei is elismerik.

Három egymást követő évben (2013., 2014., 2015.) - több száz folk-, és világzenei kiadó közül egyetlen magyar kiadóként - a Fonó bekerült a világ húsz legjobb lemezkiadója közé és ezzel a WOMEX Top Label kategóriába.
Ezt a rangos elismerést annak köszönhetjük, hogy az adott időszakokban több kiadványunk a rangos World Music Charts Europa világzenei lista legjobb 20 lemeze között szerepelt.

A Fonó nemcsak kiadóként, hanem koncerthelyszínként és az utóbbi években több fesztivál szervezőjeként is aktív. Nevünkhöz kötődik a Budapest Folk Fest, a Héttorony Fesztivál, a Fonó Szalon megrendezése. 

Webboltunk nagy merítést kínál mindazok produkciójából, akik a kezdetektől fogva nem csak partnereink, inspirációs forrásaink, hanem barátaink is, és akikkel számtalanszor találkozhattak Önök is a koncertjeiken.
Itt gyorsan, kényelmesen, áttekinthető formában juthatnak hozzá katalógusunk címeihez mindazok, akik hozzánk hasonlóan elkötelezetten hisznek a minőségi zene létjogosultságában. Kiadványaink mindegyike CD formában és többségük már digitálisan is elérhető.

Reméljük, hogy sokuk talál ízlésének megfelelő muzsikát a Fonó webboltjában.

Jó válogatást és vásárlást kívánunk!

 

A Fonó Budai Zeneház munkatársai.« vissza

Fonó Budai Zeneház Kft. H-1116 Budapest, Sztregova u. 3. Ügyfélszolgálat: (+36 - 1) 206-5300 Telefax: (+36 - 1) 206-5300 (hétköznapokon: 09.00-16.00) E-mail: webaruhaz@fono.hu Web: www.fono.hu

© 2015. Fonó Budai Zeneház Kft. - Minden jog fenntartva!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat