Bezár

OK

Lukács Miklós - Trió Cimbiózis

Lukács Miklós egyike a világ legjobb és a legkeresettebb cimbalom művészeinek és hatalmas munkabírás jellemzi. Számtalan formációban tag vagy meghívott művész, rengeteg albumon találkozhatunk nevével. 2013-ban hozta össze saját trióját, Baló István dobossal és Orbán György...Tovább »

Lukács Miklós - Trió Cimbiózis: Budapesti anzix

2015
FA 376-2
Játékidő: 53,90
Vonalkód: 5 998048 537624

„(…) Olyan Lukács Miklós zeneszerzői világa, mintha kifejezetten történeteket mesélne, drámai hangulatok, események zajlanak meglepő erővel elővezetve, néha már-már úgy tűnik, mintha mondana valamit a cimbalom, akárha emberi nyelven szólna. Persze korántsem csak nagy futamokról, hangos nekivadulásokról van szó, csodálatosan bánik a csendes szavakkal is.” - Lángoló Gitárok

 Egy mű értékét eldöntheti, hogy általa mennyire kerülünk közel annak létrehozójához. Lukács Miklóshoz és a zenekarához, új lemeze kapcsán nagyon. Szélesre tárták a kaput, ha figyelünk, mindent megtudunk róluk is, mikor a zenén keresztül a városukhoz fűződő viszonyukról és érzéseikről mesélnek.

Lukácsék egy-egy képeslapot küldenek a csendes hajnalokról, az ébredő, a sokszínű, a rohanó majd a sejtelmes éjszakában megnyugvó és befogadó Budapestről. Arról a városról, ahol zene, szerelem és szeretet van. Ahol élnek és ahonnan egyszer majd elmennek. Ahogy mi is. 

 

"Trióm második lemeze budapestről szól! Életem meghatározó helyszíne ez a város,ezért szeretném bemutatni,hogy mit jelent nekem valójában!
A kompozíciók,képeslapként jelennek meg életemből!Némelyik,üzenet szeretteim felé,de az is kiderült,hogy mit jelent a hajnal csöndje,amiből ébred a város és nyüzsögni kezd!" (Lukács Miklós)

 

Jazzma.hu lemezkritika itt

További infomációk »

Letöltési linkek2.500 Ft / 7 EUR

Fonó Budai Zeneház Kft. H-1116 Budapest, Sztregova u. 3. Ügyfélszolgálat: (+36 - 1) 206-5300 Telefax: (+36 - 1) 206-5300 (hétköznapokon: 09.00-16.00) E-mail: webaruhaz@fono.hu Web: www.fono.hu

© 2015. Fonó Budai Zeneház Kft. - Minden jog fenntartva!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat