Bezár

OK

Viola KisasztalVidd haza a Fonót, de ha a Fonót nem is, a bútorainkat!

 VIOLA KISASZTAL

 

 

Dekoratőr-fényfestő kollégánkban elszabadultak a kreatív energiák a lezárás idején, és megalkotta a Fonóból már jól ismert lócákhoz illő kisasztalokat is. És ahogyan a lócák, ezek az asztalok is teljesen egyediek, és minden egyes darabot a Fonó közege, zenei világa és szellemisége ihlette.

 

 

 

Ez a fényáteresztős kisasztal remek kiegészítője lehet a Fonó lócáknak, de éke lehet bármilyen stílusú, hangulatú nappalinak. A matyó mintában gyakran használt magyar virág, a viola inspirálta az asztallap kivételes csipkés kivitelezését. Az 5 kg súlyú asztal 60-60 cm méretű, és kétféle színben (natúr és fehér) kapható. Akinek hiányzik a Fonó Budai Zeneház hangulata, és van helye egy ilyen különleges darabnak a házban, most megrendelheti ezt a különleges bútort. Méghozzá úgy, hogy közben a vásárlással a járványhelyzet miatt bajba jutott művészeket is segíti.

 

További infomációk »

60.000 Ft / 166 EUR

Fonó Budai Zeneház Kft. H-1116 Budapest, Sztregova u. 3. Ügyfélszolgálat: (+36 - 1) 206-5300 Telefax: (+36 - 1) 206-5300 (hétköznapokon: 09.00-16.00) E-mail: webaruhaz@fono.hu Web: www.fono.hu

© 2015. Fonó Budai Zeneház Kft. - Minden jog fenntartva!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
RENDBEN

Szabályzat